Inchirieri auto Cluj ieftine dar si de lux - Mai mult de 160 de masini de inchiriat noi in Cluj

Inchirieri auto Cluj ieftine

Daca ai nevoie de servicii de inchirieri auto in Cluj, cautarea ta se opreste la noi! Cu bucurie te anuntam ca dispunem de masini pregatite de drum, la tarife mici, din care poti alege ce ti se potriveste mai bine! Pentru ca firma noastra de inchirieri auto Cluj e una serioasa, nu avem comisioane ascunse iar preluarea si predarea masinii se face dupa un program stabilit de dumneavoastra in prealabil. Poate va intrebati ce poate fi mai comod de atat…. dar va soptim noi raspunsul: masinile au toate taxele achitate , iar gama disponibila e pentru toate buzunarele! Pentru inchirierile de lunga durata pretul pe zi scade iar printre modelele de masini de inchiriat ieftine disponibile in Cluj sunt : Dacia Logan, Hyundai i30, Hyundai i20, VW Golf, Ford Focus etc.

Inchirieri auto Cluj-Napoca – Toate taxele incluse

Masinile de inchiriat sunt gata de drum, cu taxele/asigurarile platite si accesorii la cerere precum scaun auto pentru copil. Astfel va oferim servicii complete si de calitate la preturi mici. De asemenea puteti verifica disponibilitatea masinilor pe site-ul nostru, putand rezerva online sau telefonic masina dorita. TOP Rent a Car Cluj – inchirieri auto Cluj va asteapta, tot ceea ce va ramane de facut e sa va puneti centura si sa porniti linistiti la drum!

Inchirieri auto Cluj Aeroport – NON-STOP

TOP Rent a Car Cluj livreaza masinile inchiriate direct la aeroport sau in incinta parcului nostru de inchirieri auto din Cluj Napoca, serviciile fiind disponibile NON-STOP. Astfel puteti beneficia de calitate, siguranta si confort la orice ora din zi sau din noapte in materie de inchirieri auto in Cluj! Asteptam sa ne contactati pentru servicii eficiente, rapide si cu preturi convenabile!

Care este planul tau de vacanta?

Call Now Button