Rezerva online sau la telefon +40-730.511.820

Preturile afisate sunt finale! Fara taxe ascunse! Fara avans pentru rezervare!

Pentru rezervari si tarife ne gasiti pe:

 

Inchirieri auto Cluj

Parc inchirieri auto Cluj-Napoca

De ce sa alegeti sa inchiriati o masina de la TOP Rent a Car Cluj? Pentru ca flota noastra de masini de inchiriat din Cluj este una dintre cele mai diversificate din Cluj Napoca, si se compune din masini noi si sigure, cu un kilometraj mic, masini cu cutie de viteze automataSUV-uri, masini cu preturi avantajoase si preturi mici, dar si masini de lux.

Cele mai multe dintre masinile noastre de inchiriat sunt marcile cele mai importante, cum ar fi Dacia, Hyundai, Opel, VW, BMW, Audi, Ford si Mercedes.

Masinile sunt dotate corespunzator fiecarui anotimp, verificate periodic, iar la cerere puteti beneficia si de GPS-uri si scaune pentru copii. Avem trei tipuri de scaune pentru a asigura siguranta si confortul copiilor, fiecare dintre aceste scaune este adaptat pentru diferite inaltimi si varste.

Daca doriti sa va planificati o vacanta sau sunteti contra timp si aveti nevoie imediata de o masina inchiriata, TOP Rent a Car Cluj va sta la dispozitie. Sunati la telefon: +40-730-511-820 si vom face tot posibilul sa va servim tinand cont de nevoile dumneavoastra.

Care este planul tau de vacanta?

Call Now Button