Rent a Car la Aeroportul Cluj-Napoca (CLJ)

Rent a Car Aeroport Cluj

Deoarece tot mai multa lume calatoreste spre Romania, respectiv Transilvania, si ajunge in Aeroportul International Cluj-Napoca, firma noastra TOP Rent a Car vine in sprijinul turistilor sau calatorilor care ajung aici. Ne-am conceput serviciile avand in vedere faptul ca pe aeroporul din Cluj sosesc mii de turisti si calatori care au nevoie sa se deplaseze pe distante mai mici sau mai mari, pe raza judetului Cluj, dar si in alte judete din tara. Astfel suntem anuntati din timp, va putem astepta cu masini de inchiriat Cluj ieftine chiar la aeroport. Foarte important este faptul ca nici in timpul programului de lucru, dar nici in afara programului, nu percepem taxe suplimentare de livrare sau de primire de la aeroport. Persoanele care apeleaza la TOP Rent a Car Cluj se bucura de promptitudine la livrare si de masini dotate dupa cerintele exprimate in prealabil.

Aeroportul Cluj-Napoca este conectat cu alte aeroporturi din marile orase europene, iar, in ultimii ani, foarte multi dintre turisti si calatori aleg acest punct ca si prima destinatie. Apoi noi venim in intampinarea voastra cu serviciul de rent a car cluj aeroport pentru ca de la aeroport drumul se parcurge pe patru roti pana la destinatia finala.

Doriti sa aveti la dispozitie o masina pentru inchiriere la Aeroportul Cluj-Napoca? Cautati o firma de rent a car serioasa si cu servicii de cea mai buna calitate?

TOP Rent a Car Cluj livreaza masini chiar si la aeroport. Masinile de care dispunem apartin unor marci deja consacrate, iar din multitudinea de modele va puteti alege masina in functie de preferinte si gusturi.

Aeroport International Cluj-Napoca

Aeroportul International Avram Iancu Cluj este al doilea ca marime din Romania dupa Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Aeroportul este situat pe raza cartierului Someseni din Cluj-Napoca. Aeroportul din Cluj a fost fondat la 1 aprilie 1932 de catre Ministerul Roman al Industriei si Comertului.

In anul 1933 aeroportul clujean a devenit aeroportul international, primul zbor regulat fiind al liniilor aeriene cehe CSA pe ruta Praga-Cluj-Bucuresti. Aeroplanele folosite erau cu opt locuri, model Avia-Fokkers. In anii 1960, a inceput o modernizare intensiva a aeroportului. In 1969 a fost inaugurat noul terminal de pasageri, iar pana in 1970 aeroportul a fost dotat cu echipamente de securitate a zborului. In anul 2013 a fost inaugurata noua pista a Aeroportului International Avram Iancu. Pista masoara 2100 de metri, dar in viitor va fi prelungita pana la 3300 de metri.

In ultimii ani, aeroportul clejean a cunoscut o evolutie spectaculoasa, ajungand in anul 2009 la un trafic de 1.05 milioane de pasageri.

Pentru mai multe informatii despre istoria aeroportului din Cluj-Napoca va invitam sa vizitati Wikipedia, iar pentru informatii siteul oficial al aeroportului.

De ce sa alegi servciile noastre din Aeroportul Cluj?

  • Predare, respectiv preluare gratuita in Aeroport Cluj Napoca
  • Preturi ieftine pentru rent a car Cluj aeroport
  • Preturi negiociabile pentru inchirieri pe o perioada mai lunga
  • Rent a Car Cluj Aeroport
  • Masini dotate corepsunzator, cu GPS-uri si scaune pentru copii
  • Gama larga de inchirieri de masini si camionete
  • Inchirieri auto pentru toate gusturile
  • Rezervare online in trei etape: cautare, selectare si rezervare

Inchirieri Auto Cluj Non Stop

Dati-ne de stire din timp de ce masina aveti nevoie si pe ce perioada anume, iar noi va vom astepta cu masina la aeroportul Cluj! Preturile inchirierii sunt cele mai bune preturi din Cluj, iar livrarea la aeroport se face Non-Stop si Gratuit. Cu TOP Rent a Car Cluj veti avea parte de seriozitate, preturi accesibile si multe alte avantaje!

Care este planul tau de vacanta?
Call Now Button